Isteri Kant0i Curang, Adakah Patut Buka Aib Dan Tunjuk Anak Perangai Kotor Maknya?

Terbaharu ini telah tular satu video di kalangan nitizen yang memperlihatkan sepasang keka sih kntoi di dalam sebuah bilik Hotel.

Video tersebut telah mngndang pelbagai reaksi daripada wargamaya, rata-rata sepakat menghiina prngai Isteri yang langsung tidak ada perasaan maalv untuk bermadu kasih dengan jan tan lain.

Namun begitu ramai yang se dih melihat situasi tersebut apabila anak menjadi sak si perga duhan antara ibu dan ayahnya. Anak melihat sang ibu sedang bersama laki lain di sebuah bilik ho tel.

Apa yang akan berlaku pada masa depan anak tersebut.

Mengikut sumber yang kami perolehi di Media Sosial. Wanita itu merupakan staff Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN).

Video tersebut telah dirakam dibilik hotel Prescot Axe, Cheras.

Dalam rakaman tersebut mengatakan bahawa mereka (lelaki dan wanita) itu tidak berbuat apa-apa di dalam bilik tersebut.

Namun sejauh mana kebenaranya hanya mereka yang tahu. Tiada sebarang laporan akhbar sehingga ke hari ini namun perkara ini nyata menye dihkan apabila ada lagi pasangan sanggup berlaku cu rang dengan pasangan masing-masing.

Mengapa ada yang halal tetapi masih mencari yang ha ram. Keseronokkan apa yang cuba dicari oleh pasangan ke kasih ini ?

Apakah mereka ini tidak ada rasa ber sa lah dengan ke laku an mereka ? Tidakkah mereka ini memikirkan perasaan pasangan mereka ? Bahkan anak-anak mereka ?

Lelaki yang ini pun satu dah tahu bini orang mengapa digan ggu. Nak berkawan tak sa lah tetapi kalau sampai macam ni memang silap besar lah.

Jadi tidak hai ran sekiranya lelaki itu mendapat flying ki ck daripada sang suami. Begitu sang isteri kerana memang berhak mendapat !

Warga maya juga terki lan apabila sang suami sanggup membawa anak untuk melihat perangai si ibu. Apalah perasaan budak tu kan ?

Sumber : kini.mysumber

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram & Juga Twitter @CherasDaily untuk info baharu dan terkini!

PERHATIAN: Pihak Cheras Daily  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dengan bijak terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Cheras Daily juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*