Tular! Hantaran Media Sosial Menyoalkan Siapa Yang Menjadi Pemodal Parti PPBM Di PRN Sabah? Addy Kana + PM + Datuk Ainon

Satu hantaran Twit dari @ladydarshankaur yang menyoalkan pemodal Parti PPBM di PRN Sabah. Di hantarannya jugak terdapat satu potongan gambar dari facebook yang memberitahu seseorang yang menjaga addy kana adalah seorang wanita yang berkuasa juga orang kuat PM Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Admin Cheras Daily tidak berani untuk mengiyakan atau menidakkan hantaran ini. Bagi pihak yang bertanggungjawab, jikalau ini benar sila buka kertas siasatan. Dan jika tidak benar, sila keluarkan kenyataan rasmi tentang hantaran di twit ini.

walau bagaimanapun, terletak pada pihak pembaca sendiri antara ingin percaya atau tidak.

Respon Dari Warga Twitter

Sumber : Twitter

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Jangan lupa untuk subscribe Facebook, Instagram & Juga Twitter @CherasDaily untuk info baharu dan terkini!

PERHATIAN: Pihak Cheras Daily  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dengan bijak terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Cheras Daily juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*